Kors i taket

Frida har bajsat TVÅ DAGAR I RAD! Det har inte hänt på tre månader. HURRA, klang och jubelrop! Heja Frida, nu vänder vi trenden. Känns väldigt skönt att det kanske är en förändring på gång. (Visst, sen ska klagandet och det där tokgråtandet i samband med det hela bort också... Men det tar vi då.)

Med tanke på ovanstående borde det vara en glädjens dag idag. Ändå är jag sur som ättika! Jag vet inte vad det är för fel, inget egentligen. Tusen och en småsak bara. Jag går och muttrar över att det inte är någon guldkant på den här lördagen. Jag är halvsjuk och hängig och har huvudvärk, då blir man ju sällan på topp. Men idag var det outsägligt trist att bara göra inget speciellt. Jag hade behövt just något speciellt, något lyxigt och kul idag! --mutter mutter--

Jag tog mig ut en sväng på stan, i alla fall. Köpte några (svarta, ospännande, tjockistypiska) toppar och koftor på Lindex för ett presentkort jag fått. Och framför allt slog jag till på ett träningskort. Ett helårskort för både jympapass, spinning och gym på Friskis & Svettis. (Jajjamen. Nu jäklar. Det är inte bara Frida som ska vända trender i år!) Sedan gick jag och önskade att Frida och pappan skulle ansluta för fikamys, men de blev kvar hemma. Och just idag stod jag inte ut med att sitta ensam på café (vilket jag annars kan tycka är helt okej), det var ju sällskapsmys jag var ute efter!

Jag ska göra mitt bästa för att suddda, sudda, sudda, sudda bort min sura min snart. Det här går ju inte an! Jag får klura på en guldkant som gör susen på kvällskvisten... Om inte annat så ska vi på barnteater hela familjen imorgon, DET ska bli mysigt!

Ha en bra söndag!

/Jenny

Kommentar lite senare:
Sambon (den kvällströtta, ni vet) knallade just ut vid 22-tiden för att hyra en film åt mig. Det är kärlek det!  Förhoppningsvis kommer han hem med en komedi, som puttar fram det där skrattiga som gömt sig så djupt idag. Snask ska dukas fram, filtar ska mysas under. Snart så.

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0