Långlångt och kortkort

Idag blir det ett kortkort inlägg, för jag somnar med gamnacke mellan varenda mening jag lyckas knappa ned, typ. Gääääsp. För normala människor räknas det nog nästan som sent att lägga sig vid midnatt, men i min tillvaro är det helt lagom, nästan tidigt... Jag kan behöva lite sömn. Eller mycket. Dels för att jag slarvat, dels för att jag känner mig halvförkyld.

Något som däremot var låååångt ikväll, var Fridas och min ICA Maxi-runda efter dagis. Vi käkade korvar först, ett gäng toabesök hann vi med, varenda sak i leksaksavdelningen måste undersökas... Ja, och så handlade vi ju mat också, givetvis. Klockan åtta kom vi hem. ÅTTA. Sa jag att vi åkte direkt från dagis?

Frida sa när vi slog oss ned i soffan:
- Det är SKÖNT att vara hemma hos oss, mamma!

Gulle. Hon var bra nöjd att få ha kommit hem! Hon käkade lite kvällsmat och somnade först vid 21.30 - så trött att hon till och med frivilligt stod över fredagsmys-ostkrokar! DÅ ÄR HON TRÖTT vill jag lova.

Imorgon är en annan dag. Den innehåller knytis-em/kväll med familjen A, inkl. pulkaåkning, korv, gemensam matlagning! Mamman S ska firas!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0