Lunchlajbans

Frida fick för sig att vakna klockan sex idag. SEX. Det är tidigt för oss bortskämda typer! På en lördag. Och hon ville inte somna om. Visst, hon låg väl kvar i sängen (läs: roterade, pratade, pillade och klättrade mer och mer alltefter vad tiden gick) till kl 7.45. Men sova var det inte tal om, trots en mamma som upprepade gånger påpekade barskt hon skulle ligga still, att det var nästan natt och att hon brukar sova två timmar till!

Jag var seeeeg hela förmiddagen, medan sambon fick nåt rensa-och-plocka-ryck. Han kanske behövde  hålla igång för att hålla sig vaken, haha! Vi gjorde det hur som helst enkelt för oss till lunch. Varmkorv och mos, det är inga avancerade grejor precis. Very vardag, liksom. Men pappan, han kunde (och orkade!) skoja till det ändå minsann! Imponerad.


Frida, fortfarande iklädd sovtröja vid lunchtid... Och ballerinakjol!



Frida sa att det föreställde pappan!


Tanken var nog att försöka utvidga grönsaksintaget hos Fridelin. Jag lyckades faktiskt peta i barnet en morotsstav, som hon normalt dissar. Men resten matade hon mig med, och gurkorna gick ett sorgligt öde till mötes...

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Riktigt "fin" mat :) - fint pysslat av pappan!

2010-01-17 @ 22:19:06

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0