Pusselpyssel

Denna eviga logistik! Tidigare har pappan hämtat på tisdagar, eller så har farmorn hämtat, och han hämtat hos dem. Det har varit min långjobbardag, den enda kvällen då jag inte behöver passa någon tid eller komma ihåg något speciellt. Nu har pappan hoppat på ett träningspass på tisdagskvällar och de inrotade vanorna är rubbade. Tydligen räcker det för att vimsa runt i en mammas skalle!

Vi ska byta dag. Så småningom.
Idag skulle farmorn hämta, och jag sen fiska upp lilla grynet hos dem.

Jag drogs med en eftermiddags-huvudvärk och hade kunnat tänka mig att sticka tidigt. Men efter några hjälpsamma Ipren kom jag in i andra andningen, och först klockan 18 började jag rassla ihop mina saker. Då ringde pappan.

- Är du på väg hem nu snart eller? Så att jag hinner få bilen?

Aaaaaaaaah! Nötskalle. Det var ju det DET också. Ungen OCH bilen. Inte bara ungen.

Det gick snabbt, kan jag säga. Farfarn fick klä på Frida och hann knappt få ett tack för hjälpen (TACK) innan jag svepte vidare som en nordanvind. Pappan, Frida och jag kastbytte positioner (i och ur bilen, snabba ryck!) på gatan och tjopp så var jag och lillisen hemma och pappan på väg till träningen. Puuuuuh.

Jösses.

Vi hann få en liten lugn stund framför TV:n hemma ikväll. Kvällsfika i mängd beställdes noggrannt av damen - och allt gick åt! Frida mumsade och kollade på Hjärnkontoret och ställde kluriga frågor. Dessemellan kramades hon och sa vänliga saker till mig (typ "Liiiiiilla vääääännen, jag äääälskar dig!"). Gullnos!


Varsågod damen, det är serverat!



TV-hypnotiserad


Imorgon bitti ska Frida få svininfluensa-vaccinations-spruta nummer 2 på BVC, först därefter sticker vi till dagis. Det beskedet mottogs med visst gnäll, men humöret lyfte när hon kom på att efteråt skulle hon berätta om det på dagis och visa sin tatuering som hon skulle få av dem som belöning! (snälla, låt det finnas tatueringar...) Vi får väl se hur det går.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Tänk om man alltid kunde tänka på allt! Det gör man nog i en utopisk värld, men inte i min - ändå har jag bra koll och glömmer inte så mycket. I alla fall inte innan jag fick barn...



Mysigt med kvällsfika framför TV:n, så vill jag ha det varje kväll. Helst ska nån annan ta fram fikat också ;)



Vi ska iväg och ta spruta nr 2 imorgon torsdag. Gick helt lysande förra gången, håller tummarna för att det blir så även denna gång. Vuxentid väntas på lördag med barnvakt, shopping och elitseriehockey i Göteborg. (Måtte nu Foppa bli frisk - det är mitt tredje försök att se honom...) Och sova ensam i sängen, hela sängen. Får man vara så egoistisk?



Kram

2010-01-20 @ 16:20:51
Postat av: Jenny E

Marielle: Lycka till med sprutan! Och JA, man får vara så egoistisk, i synnerhet om man normalt sett lägger typ all tid på barnen... Det är väl läge att passa på innan det blir en till som trängs med dig när du sover? =)

2010-01-21 @ 00:09:46
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Ja, E säger att bebisen ska sova på andra sidan henne, närmast pappan alltså...

2010-01-21 @ 06:34:18

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0