Spridda skurar

Det här har varit en ganska splittrad söndag. Inte alls så lååångsam som jag och min snuva och huvudvärk hade önskat. Men bra!

Vi har lyckats klämma in lite slapparliv, några lösryckta plocka-undan-infall, ett par tvättmaskinskörningar, en 3-årspresentsköpar-runda (med Frida avlämnad hos farmorn och farfarn, tack snälla ni!), en sväng till simningen (som blev oväntat kort eftersom jag missat att tiden var ändrad, suck...), en biltvätt, ett pizzaköp och en skara småfixargrejor här hemma. Och träning för pappan och nattning av ovilligt barn för mamman. Puh!

Frida har matvägrat ovanligt mycket i helgen, vilket är skumt. I går åt hon ingen middag alls, möjligen ett par minituggor. Fick i henne liiiite kvällsmat, frukostintaget idag var ganska skralt och hos farfarn och farmorn hade hon nekat allt de erbjöd till lunch. Underligt! Men hon påstår att hon inte har ont i magen eller halsen. Jag fick dock i henne en banan i bilen, en halv barnpizza till lunch och lite varmkorv till middag - till sist provar man de säkra korten... Hoppas att det bara är nån fix idé och ingen dum bacill som spökar!

Jag själv känner mig rasslig, men som vanligt inte sjuk nog att bädda ned mig - hade dock gärna legat platt mest hela dagen idag om det alternativet funnits! Har haft sprängande huvudvärk av och till i snart två veckor, det känns som om det räcker nu. Men tydligen får man inte bestämma det själv! Typiskt.

Imorgon kör vardagsveckan igång, då är det inte tid för extra mycket rygglägge precis! Förutom en fullmatad jobbkalender ska 3-årstårtan beställas på bageri, Fridas 3-årskontroll genomföras på BVC, bilen besiktas och lägenheten städas åtminstone litegrand, innan det är bara att fira födelsedagsbarnet som gäller från fredag och större delen av helgen!

Nu godnatt. Gäääsp.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0