Plastic fantastic

Det har gått lite upp och ned. Ett tag var det himla poppis. Nu var det länge sedan jag stötte på det, men förra veckan landade en katalog på bordet i vårt fikarum på jobbet. Tupperware. Plastlådornas plastlådor.

De har piffat upp sig lite både i färg och form, det får man säga - men mer kunde nog göras. Ändå faller jag! Det är ju riktigt bra grejor. Dyrt, javisst - men vääääldigt bra. Överlägsen kvalitet, framför allt när det gäller att hålla kladd och spill på rätt sida burken!

Om vi ska snacka livslängd på prylarna kontra priset, så kan jag meddela att jag har förvaringslådor kvar (fullt funktionella, används flera gånger i veckan, diskas i maskin och allt!) som min mamma köpte ett par år INNAN JAG FÖDDES. Det börjar bli förbaskat länge sedan, gott folk. Hur många andra plastlådor har ni kvar som är hela och bra och minst FYRTIO år gamla?

Tänkte väl det.

Om jag handlade nåt?
Absolut.

(Shopping är så välgörande för själen. En liten bra plastlåda, nya fina vykort, härliga pennor som är sköna att skriva med, roliga presentinslagningsfynd, en bra och fin bok som man låtsas att man ska hinna läsa... Det är lätt att köpa sig en liten lycka!)

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0