Vardagspyssel

Vardagarna rasslar på i ett jämnt tempo. Saker man tänkt hinna (både på jobbet och hemma) rinner genom fingrarna och får fångas upp nån annan gång. Jag läser på Facebook om folk som hinner sticka och åka slalom efter jobbet med barnen, och undrar när de slutar sin dag egentligen? Jag får för det mesta vara glad om vi hinner handla käk, haha!

Idag var en sådan dag. Jäktigt på jobbet nu när det är kursstart med många nya studenter. Ont om parkeringar och lång promenad i jäkt både till och från jobbet. Omständlig hämtning på förskolan med kissning och spring-iväg-stök, innan overall och pjuck var på och vi på väg ut. Puh! Stannade till på affären för att fylla på kylen lite, kånkade hem tunga kassar från bilgaraget, låste upp med babianarmarna och fick snabbt in Frida på toa innan olyckan var ett faktum. Puuuuuuh. Vid det laget var klockan typ sex redan!

Medan jag stuvade in i kylen och tog fram färdiggrillad kyckling med ris/potatissallad och grönsaker till middag (rafflande, fantasifullt och avancerat va?!), satt Frida och ritade "kom-ihåg-lappar" på hallgolvet. Hon är så duktig, plockar själv fram sitt "underlägg" som jag vill att hon använder för liknande pyssel innan hon börjar kladda!





Eftersom Frida äter låååångsamt, var det nattningsdags direkt efter maten idag. Hon skulle bara gå på pottan först. Väl sitandes där började hon att gråta och klaga, så jag höll henne kvar genom bokläsning, tjat och tröst. Typ minst en halvtimme senare fick vi ändå ge upp utan "nummer två". Tusans! Jag som tyckte trenden såg så fin ut. Hon somnade i alla fall snabbt och gott efter den uttröttande kampen...

Snart ska jag krypa in under det prasslande drömtäcket. Tjingeling!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0