Bortbjudna

Igår hemmamyste Frida och jag. Kollade på film, plockat lite, lekte, promenerade och handlade mat, lagade köttfärspaj ihop... Jag hade lösa planer på att vi skulle ta båten till Limön (där jag skandalöst nog aldrig varit!), men kände att jag inte orkade stressa. Tur för oss, eftersom jag senare läste i lokaltidningen att båtrackaren gått sönder igår! Där slapp vi stå med lång näsa på en tom kaj.

Dessutom försökte jag äntligen få bort Fridas vaxpropp med Revaxör, tyvärr utan framgång! Hon har haft en tydlig "vaxanhopning" låååångt in i örongången i flera månader, dessutom har jag funderat på om hon hör lite halvtaskigt på höger öra - värt att prova om Revaxör kunde lösa (!) båda problemen. Tyvärr såg allt likadant ut efteråt... Hon har en liiiiiiten men envis ögongrej också (rodnad och irritation på undre ögonlocket), som hållt i sig i samma läge under ca 3 månader. Kanske blir det ett besök på hälsocentralen nån gång framöver med dessa två småsaker som garanterat sorteras under avdelningen "förmodligen helt triviala problem".

På kvällen var vi bortbjudna på grillning hos sambons morbror med fru. Trevligt! Frida spexade runt och gjorde sitt bästa för att knappt låta någon annan prata, haha. Vi åt gott och blev bortskämda, det var ett nöjt gäng som åkte hemåt sedan. Frida hade lånekläder från några Stockholmsvänner på sig (och nya tygskor), av det stuket att hon liksom blev så... stor. Söt, fin, men liksom... Vuxen.


Vår goa 3,5-åring - eller är det skolavslutning i högstadiet?!


Jaa ni, tiden går så fort! Nu ska vi åka och bada hela familjen, tjipp tjopp på er!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0