Rena barnleken

Idag startade dagen låååångsamt och skönt och mysigt, sådär som vi slappa semesterbrudar är bra på, men sedan tog den fart!

Strax innan lunch ringde jag Fridas dagiskompis S:s mamma för att kolla vad de gjorde. Det visade sig att andra dagiskompisen E med mamma och lillasyster redan var där - de bjöd in till lunch typ direkt och sedan gemensamt badbus på Fjärran Höjder. Tiptop - och Frida kunde inte ha blivit gladare tror jag!

Vi fick en härlig dag. Frida fick leka järnet (ytterligare en dagistjej fanns på badet, gissa hur kul de hade?!) och jag fick prata med himla trevliga mammor. Sol fick vi på oss också, jag (fröken solkräms-fascist och skuggsittar-tant) lyckades till och med bränna ryggen och pannan. Ryggen för att jag inte nådde att smörja den ordentligt och pannan för att det är fysiologiskt totalomöjligt att få solkräm att inte rinna av den i den här hettan... Haha.

Ovanligt fenomen: Jag drabbades av nån slags fototrötthet idag och har för ovanlighets skull inte tagit en enda bild på allt plaskande... Nåt annat som är trött är min vänsterfot. Jag lyckades vrida till den alldeles jätte-onödigt mycket när jag klev extra klantigt på en kotte på väg hem från badet. Knaster och knak sa det och sedan AJ. Dumt.

Nu är det dags att natta - imorgon ringer klockan (!) redan vid 8.00 eftersom vi ska till hälsocentralen med Fridas sega småkrämpor, röda ögat och vaxiga örat.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0