Midsommarbilder

Okej, äntligen har jag aktiverat mig och rasslat igenom alla midsommarfoton. Här kommer en bildkavalkad över midsommaftonen, som faktiskt blev både varm och fin till sist! Framför allt med hänsyn till andra som inte blivit tillfrågade om att vara med på bild, blir det (som vanligt!) mest lillgrynet ni får se...


Hemma innan avfärd - midsommarflickan poserar.


Så fort vi kom fram åkte kofta och sandaler av. Studsmattelycka!

(Genast börjar fina klänningen som farmor och farfar köpte på
Madeira att ligga i farozonen för att inte förbli vit så länge..)



Lilla blomsterflickan hjälpte glatt till vid majstångsfixandet!


Faster E band en söt krans till stolt Frida - tack!
(Hon pajjade inte den förrän EFTER fotograferingen, åtminstone...)



Efter sillunch blev det jordgubbstårta utomhus - i stekvärme!


Är det sådant här som kallas hyllvärmare?! Nån lags vilopaus var det...

Här nånstans infann sig årets första havsbadande. Jag var så svettig efter utefika i stråååålande sol och värme, att det relativt kalla vattnet var en ren välsignelse! Inga bildbevis finns dock - och lika bra är det! Jag platsar ju inte i Sports Illustrated numera precis, host host... Alla andra vuxna höll sig på torra land, det var jag och barnen som plaskade runt i nån halvtimme - till och med Frida vågade blöta sig en hel del. Oväntat modigt!

Det var grymt skönt att hoppa i en ny och fräsch outfit nummer två efteråt! Den packningsknasiga mamman gladde sig åt att en hel del medsläpade saker kom till nytta, haha! Frida vita klänning hade hunnit bli grå framtill så hon fick skifta kläder hon med.



Dans runt midsommarstången - hej vad det går!


Nåt dans-moment jag inte minns - Björnen sover kanske?


Grin-Olles visa - "Fast jag gillar bättre glad-Olle" sa Frida


Efter dansandet grillades gottigott middagskäk, snackades det en massa och dracks rosévin. Barnen busade. Frida hann med ett klädombyte till - hon var blöt den här gången, studsmattehopp efter regnskur har sina sidor... Efter den sena middagen somnade Frida lätt som en plätt, sedan socialiserades det vidare. Trevligt!

Sambon och jag avslutade kvällen med en prommis vid havet. Faster E passade lilla sov-fröken (tack för hjälpen, snälla!), medan vi tog bilen en bit och strosade under den ljusa kvällshimlen. Vackert!


Utsikt. Vacker, stämningsfull utsikt längs vår promenadväg.


Kvällshimlen alldeles ovanför solnedgången, vid 22.15-tiden kanske.


Mera vacker utsikt. Sverige är fantastiskt, eller hur var det?!



Havet var så fint, så fint på kvällskvisten.


Sen var det liksom dags att åka hemåt. Vi packade in alla väskor och grunkor, kånkade ut liten djupsovande räka till bilen och rullade in till stan igen.

Tack framför allt faster A med familj, som bjöd in och liksom höll i ramen för det hela den här gången. Det blev en riktigt härlig dag!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Frida har alltid varit lik dig, men på bilden med den megastora blombuketten är hon som en KOPIA av dig - sjukt likt! :-)



Vilken härlig midsommar ni haft, vi hade det också härligt och E fick för första gången dansa runt en midsommarstång - ögonen lös av lycka!!!

2010-06-27 @ 00:28:32

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0