Natti natti

Efter att vi handlat efter dagis och käkat mat som pappan kockade igår, sanerade jag fröken grus. Det blev en långdusch med skrubbning av små sandlåde-barfota-lortiga tassar och grusig hårbotten. Dessutom utspann sig ett samtal om kroppen och dess oilka områden, detaljer och funktioner, haha - spännande!

Jag lade mig nyduschad för att natta Frida, med håret fortfarande inlindat i en handduk. Hon somnade inte förrän en bit efter åtta idag, det är lite knöligt att klämma in allt detta duschande i vardagsschemat tycker jag! Hur som helst så somnade även jag, det var så mysigt att ligga inslingrad med en liten snusande gosunge - och vaknade klockan 22 när sambon kom hem från sin golf... Zzzz Zzzz. Snacka om yr i mössan!

Nu är sambon för övrigt innehavare av både medlemskort på golfbana och officiellt handikapp, så nu kan vi andra i familjen börja få ut något av detta slående på vita små bollar! Dags att boka in lite hälsa-på-resor till golfande vänner och släktingar, tror jag bestämt. Frida och jag socialiserar gärna under tiden med de som inte golfar - det går bra med allt ifrån strandliv och glassätning till shoppingrundor på stan. Trevligt!

Nu - natt. Sov gott!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0