Silly walks

Jag och Frida blev lite sena i morse. Först tog vi en kram- och mysstund i sängen och sådana är guld värda även när de tar lite för lång tid! Sedan hade mamman lite dålig koll på att hon skulle på grillkväll med personalföreningen på jobbet ikväll, och därmed inte hade någon större lust att hasta iväg med håret HELT på ända... Så det fick bli frukost hemma för lilla smulan idag och en senare avfärd.

Jag var på stan igår; träffade en kompis som jag sällan hinner umgås med numera, fikade på ganska nytt och tidigare oprovat café och gick sedan på sena bion och såg Sex and the City 2. Tjejlyx! Mycket, mycket trevligt.

Jag såg ett gång studenter knalla gatan fram i morse, när vi åkte till dagis. En av tjejerna hade en väldigt kort och vid klänning, som satt väldigt ojämnt - den var betydligt mer uppdragen bak än fram, vilket gjorde att den blev så kort att hon nästan visade rumpan! Mindre lyckat. Samma tjej hade dessutom decimeterhöga klackar, som hon INTE kunde hantera. Alls.

Alltså, när man på allvar funderar på om personen har en lättare CP-skada eller något annat rörelsehinder men sedan inser att hon nog bara inte kan gå ens i närheten av normalt i sina skor - borde inte människan ha valt andra pjucks då?

Självinsikt, mina vänner. Inte en enkel sak.

(Nu ska jag gå och FIKA på resten av min fikarast!)

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0