Det rullar på

Frida premiärcyklade på sin på "nya" tvåhjuling den 8 maj. Ni vet, den vi faktiskt bara fick helt gratis, av en bekant. (Tack igen!) Hon har hunnit prova några gånger till sedan dess och har redan vässat tekniken, men första rundan är allt lite speciell!

Hon var supertaggad. Stödhjulen kom på ungefär samtidigt som hon borde ha hoppat i säng, men hon bara MÅSTE få testa direkt. Vi begav oss iväg ut på innergården. Frida provsatt cykeln redan på trottoaren, då insåg vi att vi glömt hjälmen - upp och hämta. Sedan trampade hon runt en bra stund. Var trixigt det där med att man plötsligt bromsar när man trampar bakåt - så funkar inte trehjulingen på dagis! Men nog tog hon sig framåt - även om hon glömde att TITTA just framåt ganska ofta...


Allra första provsittningen (medan pappan hämtar hjälmen...)


Koncentratioooooooon! 


Stolt, nycyklad tjej i hissen på väg in och hem igen. 


Gullunge. I sommar ska det cyklas! Hon tycker det är superkul. Men som tur är räknas det fortfarande till favoriterna att åka med bakpå när vi cyklar också. Det blir mer lätttransporterat så!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Preciiis en sån har E FÅTT (helt gratis) av en otroligt snäll arbetskamrat till mig! Det finns några generösa själar därute - och eftersom E fått en lillebror kan jag vara lika snäll om ett tag när E växt ur den ;-)

2010-05-16 @ 22:17:42

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0