En liten vardag

Idag har det bara varit en sådan vanlig dag. Enkel, men skön.

Jäktig morgon, eftersom både stor och liten tjej nästan gäspade käkarna ur led och knappt tog sig ur sängen. Jobbjobbjobbade som en tok, men inte hinna ens en bråkdel av det som borde vara avklarat. Hämtade liten busunge på förskolan, kramades massor, kollade in myrstacken i vanlig ordning och plockade slokande bukett vitsippor.

Hem, lekte kurragömma. Sökte t-shirts i en kartong med lånekläder, vilket urartade till modevisning och resten av kvällen gick Frida iklädd bikini med liten matchande kjol... Blev sena med middagen och ruskigt hungriga, men räddades av pappan som kom hem och kockade vardagskäk. Han typ inhalerade sin middag som vanligt och drog sedan på golf, medan jag och den andra långsamätaren i familjen käkade klart.

Klämde in en snabbdusch med liten lortig dagisunge med tåbira i vardagslogistiken. Det märks att de leker mycekt ute, utan särsilt mycket kläder numera... Smörjde in småben och torra kinder och och kollade till liten skrubbad armbåge. Tog på pyjamas, borstade gaddar.

Kurade ihop oss i storsängen. Läste saga om svenska djur, sjöng sovsångerna, sjöng igen. Betraktade unge som inte kunde komma till ro, förmodligen på grund av välbehövlig liten lur hon för ovanlighets skull tog på dagis idag. Slumrade till lite lätt själv, kom upp till ytan igen efter 30 minuter och konstaterade att lilla fröken sov hur gott som helst.

Upp, ut i soffan, upp med laptopen. Jobba en stund med saker som borde ha varit klara. Pussa sambo, plocka undan lite. Sätta ungen (som drack en massa precis innan nattning) på pottan tidigt ikväll. Blogga.

Soooova!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0