Vi träffas och vi gör saker

Ledighetslyx! Känns underbart med lite extraledigt, har varit så överhopad på jobbet på sistone att jag behöver lite extra syre. Det verkar blir en händelserik helg det här - i alla fall räknat utifrån vår normalnivå (ni vet, de småbarnsförälder-typiska hemmakatterna med stiltje-liv):

Idag har pappan besökt banken och köpt vårskor, innan han fick besök av sin kompis H här hemma för lite förkör och sedan utekäk och utekväll. Vi tjejer mös istället hos lilla I och hennes mamma S, dit även Ockelbo-vännerna M och A med sonen E kom. Tanken var att besöka Järnvägsmuséet, men I var småkrasslig på morgonen så det slutade med att vi hängde hemma hos dem, bjöd fräckt in oss själva på lunch (tack!), lekparksbusade och hade det bra. Jag hade nu inte träffat M med familj på flera månader, det är ju rent bedrövligt!


Det obligatoriska klädbytet resulterade i att Frida blev Mimmi Pigg.


Efter att vi lek- och kompisdejtat klart, rullade vi hem. Släppte av några påsar, sa hej till pappan och H men vände ganska snart iväg ut på stan så att de fick socialisera ifred. Efter några butiker landade vi för en sen middag på Helt enkelt. Jag och lilla pluttgumman stack definitivt ut från alla finstassade "snart-är-det-party"-typer där, haha! Sedan hyrde jag tre DVD:er - men fastnade istället framför filmen "Gisslan" på SVT1, när jag vaknade yr i mössan efter en 45 minuters skön lur bredvid Frida. Knäppt.

Imorgon ska vi umgås med Fridas faster A och barnen. Kanske vi hamnar på landet-lunch, om vädret är bra. På eftermidagskvisten vankas det cirkus, minsann!

På söndag skippar vi simningen till förmån för betessläpp i Månkarbotrakten. Vi tar med lilla I och mamma S också, för att titta på alla vår-ystra kossor som möter sommaren!

I detta nu, blir det dock sovning. Pappan är fortfarande på stan, så jag gissar att jag INTE får nån "ligga-kvar-och-slöa"-morgon imorrn... Hade tänkt mig familjegympa med Frida, men det är visst inställt. Håller en tumme för att hon sover extra länge, eftersom hon somnade sent och vi vuxna kommer att vara trötta. Det kanske funkar, om inte åskan väcker henne (som i morse)!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0