Min kväll

Så blev det då kväll på min 40-årsdag. Middagsdukningen på stranden med levande ljus och kuddar gick ju tyvärr om intet, även om vädret klarnade upp precis lagom till sextiden så var det ju fortfarande vått ute. Men persnalen på Hans (restaurangen hette så) hade gjort sitt bästa för att ordna lite speciellt för oss i alla fall!


På väg till restaurangen, som bara låg en kort promenad från vår resort.

 


Vacker kvällsstrand, när regnet just slutat.

 


Nästan framme!

 


De hade dekorerat med en massa ballonger, gjort hundar särskilt för Frida också.

 


Väggen bakom oss var fylld av ballonger, och ballong-blommor hade de gjort!

 


"Happy birthday, wish you all the best, Hans restaurant" stod det på kortet.


Efter maten satte personalen på Happy birth day to you på hög volym och kom inmarscherandes med en tårta! Det hade sambon ordnat i smyg, gulligt! Halva restaurangen sjöng med och klappade i takt. Dessutom tände de tomtebloss som de stuckit ned i blomkrukor och rabatten intill oss. Omtänksamt!

Tårtan var en sockerkaka som de glaserat. Den var ju stooor, så när vi tagit våra bitar gick jag runt och bjöd dem vid de andra borden - flera var dessutom folk från vårt hotell som jag pratat med tidigare. På sätt och vis blev det som att jag hade gäster till sist, trots allt! Frida var delvis nöjd åtminstone, haha.


Tårtan - till och med mitt namn stod på den!

 


Jag fick lite hjälp med att blåsa ut ljusen.


Jag fick present också! Helgen innan lucia ska jag få åka till Stockholm och bo på Nordic Light i fint rum! Tack älskling! Först blir det lunch och shopping med svägerskorna på dagen, därefter show på kvällen. Vi ska få se Sugar - i hetaste laget, medan Frida leker och sover hos faster A. Tack svägerskorna, så himla trevligt det ska bli!

När vi fått i oss desserten, gick vi ut på stranden. Där tände restaurang-personalen en sådan där rislykta för mig!  Den var lite motsträvig först men tog fart till sist och flög till väders, häftigt var det faktiskt att se den segla upp. Frida undrade om den skulle explodera sen, där uppe hos mormor?! Sötunge.


Ska man önska sig nåt? Jag önskade 40 friska år till.

 


Hej svejs, lyktan - hälsa mormorn!


Efter att vi lämnat restaurangen, hade vi tänkt oss en drink i någon bar. Frida var dock trött som en skrutt, så vi masade oss tillbaka till vår bungalow istället. Frida och pappan somnade ganska snabbt, medan jag låg vaken en stund. Jag läste bok, pussade på dem och blev glad över några grattis-sms som plingade in i telefonen.

Härlig dag och kväll. Mycket nöjd! Tack alla inblandade, för att ni gjorde min dag så fin!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Låter som en toppendag att spara bland sina minnen :-)

2010-11-11 @ 12:14:57
Postat av: Anonym

Marielle: Absolut!

2010-11-11 @ 12:22:59
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0