Alternativ måndag

Frida är inte pigg idag, så jag är hemma med henne. Vi velade hit och dit på morgonkvisten, men hon ÄR inte dagismaterial idag... Hostig och snuvig, men framför allt loj, gnällig och hängig. Hon hade lite feber igår kväll, men nu på morgonen ligger hon bara på övre gränsen för "vilotemperatur" än så länge.

Vi tar en lugn dag, istället för en dagisdag i fulltempo som garanterat hade drivit upp febern, ökat på hostan och serverat en väldigt trött eftermiddagstjej... Just nu rullar barnmusik på Spotify medan vi ritar teckningar, det är alldeles lagom. Har vi tur kan hon gå på förskolan imorrn!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej Jenny. Har precis tittat på ett avsnitt av Ullared på kanal 5. Och, i någon sekund var där en tjej som var jättelik dig. Kan det ha varit du? Hoppas du inte tar illa upp att jag frågar. Ha en fortsatt trevlig kväll :-) Mvh, Malin.

2010-10-04 @ 21:06:21
Postat av: Jenny E

Malin: Vad jag förstår är du inte en av de Malin som jag känner - så HERREGUD så uppmärksamt av dig att se mig i den halva sekunden jag syntes i bild i myllret! Jag var tvungen att kolla på play-kanalen och javisst var det jag! Vi var där i typ 3-4 timmar men klarade oss inte undan kameran. =)

2010-10-05 @ 00:03:08
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Malin

Ah, det var du :-)! Helt otroligt alltså! Fattar knappt det själv att jag hann se dig. Lite knasigt, med tanke på att jag inte känner dig. Så det stämmer, jag är inte någon Malin du känner. Men jag har följt din blogg sen du hade den på Po.p's hemsida. Din blogg är helt klart en av de bästa jag följer :-) Krya på er och ha det så bra!!

2010-10-05 @ 21:27:59
Postat av: Jenny E

Malin: STORT tack för de snälla orden, blir så glad, och vad imponerande att du följt bloggen ända sedan PoP! Det är så lätt att tro att den är fantastiskt trist för alla som inte känner oss - jag mal ju mest bara på om Frida som en galning. =)

2010-10-06 @ 00:00:47
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0