Jordens dragningskraft - hjälpa eller stjälpa?

När man har en långt ifrån perfekt kropp, och man har väntat länge på att samla ihop tillräckligt med jävlar anamma för att besegra den (igen), och när man finner sig själv faktiskt oroa sig så mått för hur semesterfotona kommer att se ut - ja, då kan tankarna glida in på jordens dragningskraft!

Att ligga ned ganska ordentligt bakåtlutad i en solstol, är nog den mest smickrande positionen på stranden. Dels döljer man liksom automatiskt halva kroppen, dels blir magen så platt som möjligt. Till och med dubbelhakan rasar undan lite käckt. Att brösten ocharmigt draperas ut mot armhålorna är smällar man får ta - det finns ändå att ta av där liksom, haha!

Meeeen nu ska jag ju ut och resa med en 3,5-åring. Det här med att ligga stilla är därmed förbi. Jag står förresten ändå inte ut med det mer än en kvart om jag inte får läsa bok samtidigt - vilket man inte heller kan fokusera på med ett barn intill! Jag kommer alltså att gå omkring, småspringa, hoppa, leka, busa och stå framåtböjd mest hela tiden. I bikini, glöm inte det. I bikini.

Jippi. Att stå framåtböjd kan nog tänkas vara extremvarianten av icke klädsamma positioner! Snacka om att jordens dragningskraft gör sitt då. Bläää. Kan man packa ned ett stooort skynke att svepa in sig i, bara? Ingen kommer ju ändå att se solbrännan när man kommer hem i kylan...

Neeej, nu vet jag. Jag kommer helt sonika att tillbringa HELA semestern i plurret! Det blir finfint det. Ni kan räkna med att vi har simhud mellan tårna när vi kommer hem!

/Jenny

OBS: Jag vill betona för känsliga, kritiska läsare, att ovanstående inlägg innehåller en stor portion sanning men är skriven med en klart ironisk ton. I verkligheten gäller "det som man visar upp i Thailand, stannar i Thailand". Alla bevis påmotsatsen kommer att elimineras, haha! 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Var stolt över det du har säger jag, en till som kämpar mot naturens önskemål om en generös lekamen för mig ;-) . Själv känner jag mig superbekväm i en luftig och snygg tunika på stranden. Ett tips! Svalkar i heta Thailand också. Gud vad lyxigt att få åka!

2010-10-11 @ 20:36:21
Postat av: Jenny E

Sandra: Tack för uppmuntrande ord och (även av mig väl beprövade) tips. Några tunikor ska med, apselut! =) Och jag raljerar ju ganska mycket i texten. Det får liksom duga som det är, kroppen och livet, oavsett hur det ser ut! =)

2010-10-11 @ 21:32:21
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Carina

Hahah Jenny vad roligt du skriver!! Brösten i armhålorna drabbas vi alla av-oavsett storlek eller fasthet kan jag säga ;) Dessutom tror jag att det är ytterst få kvinnor (förutom fastrumpade silicontuttade, men de är jävlar inte många) som är bekväma med att hoppa, böja och busa i en bikini på en strand! But hey, thats who we are!

Du är fantastiskt vacker-var inte orolig för det du!



Ps. KÖP EN SARONG!! Snyggt, skönt och smickrande!

2010-10-13 @ 10:04:18
Postat av: Jenny E

Carina: Tack för beröm om skrivandet OCH snälla ord om mig! Värmer. =)

2010-10-14 @ 00:02:37
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0