På god fot

Jag har köpt ett par nya Teva-sandaler idag! (De grå med rosavinröda rosor på.) En riktig favorit i repris, jag tror faktiskt att mina förra - som jag LEVT i sedan dess, på flera utlandssemesterar och heeeela somrarna - inköptes till min förra Thailandsresa. De är lite trötta nu, kardborrebanden (som faktiskt bytts en gång) har gjort sitt, och sulan hade bättre schvung förr.

Dessa ska bli mina nya bästisar - och de får en hård start med tre Thailandsveckor! Pjucksen kostade 900 kronor - men de andra har jag använt galet mycket i nio år. Ser man det så, kostar de ju faktiskt bara 100 kronor om året!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

De ser sköna ut! Har aldrig testat Teva, använde Merrell i många år. Men nu i somras testade jag Keen för första gången, Ebba med. Sååå goa, som att gå på moln - synd att man måste ha skor nu... Jag gillar att ha täckt tå, speciellt på barnskor.

2010-10-05 @ 13:57:24
Postat av: Jenny E

Har nån Merell-flipflop-variant som också är jättesköna! Är nyfiken på Keen, men valde Teva av erfarenhet. Är bra med täckt tå, men jag som är varm kan tycka att det är superskönt med så öppna skor - man får bara ignorera att man tycker man har fula fötter! =)

2010-10-05 @ 14:34:17
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Ja, det är klart att det är skönt att få vifta på tårna ibland, speciellt i Thailand kan jag tänka mig! (MIna heter Venice H2 och E's Newport H2) Ska faktiskt kolla upp om det finns nån som säljer Keen-skor i närheten där jag bor. Snygga skor alltså, inte bara "vandringskängor". Det finns ju hur mycket fräckt som helst på hemsidan... Stövlar, kängor och ballerinor.

2010-10-06 @ 00:07:43

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0