Testar välkommet nytt verktyg

Plötsligt dök det upp en liten almanacka intill inläggen här på bloggen! Jag TROR att det innebär att man nu kan ställa in en timer på när inläggen ska publiceras - användbart mellan varven! Jag måste ju testa om det funkar; Jag skriver detta sisådär vid halvelva-tiden, men lade in att det ska publiceras kl 23.50.

Jag sitter just nu i soffan och pausar lite. Är heeelt svettig, efter att ha dammsugit som en dåre och röjt ut en hel garderob. Har nu en garderob kvar, och ska flytta innehållet en tredje. Tjolahopp! Sambon har bland annat torkat golv, varit till returstationen, tvättat bilen och burit däck (jag åker för att få dem bytta imorrn), så han har sannerligen också legat i idag Ingen rast, ingen ro.

Såååå välbehövligt med garderobsröj - den jag just tömt, innehöll nästan bara kläder jag inte längre kan ha. En hel garderob med dåligt samvete liksom! Nä, nu jäklar skulle den bort! Sorterar i fyra kategorier; Kastas, säljas, ges bort till typ Myrornas, och till sist ett par kassar favoriter som jag vill packa ned och spara till den dag jag går i dem igen.

Kanske kan jag nu ÄNTLIGEN få plats i garderoben för de kläder jag faktiskt använder?! På tiden. Det kommer att ge bättre ordning här hemma för de som ska övernatta i vår lya medan vi är ute och far, det skapar garanterat mindre morgonstress och det KANSKE, kanske (jag lovar inget) kan jag få in tvätthögarna snabbare från vardagsrumsfåtöljen, haha! Förutom allt detta, är syftet givetvis att gräva fram sommarkläderna inför packningen.

Ikväll har jag premiär-druckit julmust, by the way! Nygårda ekfatslagrad julmust på glasflaska - goooood! Det må vara två månader kvar till jul., men jag är julmust-addict och kan inte låta bli när den dyker upp i butiken... Den här var väldigt annorlunda! Vuxen, nästan lite åt ölhållet faktiskt. Kom tydligen i fjol, men det hade jag missat.


(Bilden är lånad från Spendrups)


Hade den här publicera-senare-finessen funnits lite längreförresten, kanske jag skulle ha lastat upp ett gäng inlägg som kunde komma framtrillandes till er medan vi solar och badar... Men nu känns det tveksamt om jag hinner det.

Natti natt!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0