Upptagen böna

Ikväll har jag ingen tid för datorhäng! Tyvärr inte för att jobba ikapp heller som jag tänkt, men så är det. Det får bli som det blir! Förhoppningsvis hinner jag det mest akuta på måndag och tisdag - på faktisk arbetstid...

Jag har fastnat i garderobsröjnings-svängen, men jag är snart klar. Ska även ta itu med några gamla halvfyllda väskor och kassar som stått till sig i hallen ett tag, haha. Orkar jag (imorgon?), ska jag rassla bort lite crap i badrumshyllan också. Sedan kan själva resepackningen dra igång på allvar! Hälften av det jobbet är liksom gjort i och med genomgången av alla skåp och lådor, så det blir en bortväljningsprocess som vidtar sedan kan jag tro.

Hostiga dottern har bättrat på sig lite efter en heldag i nattlinne, inget barnkalas och dessutom lite hostmedicin. Har beslutat att tacka ja till snälla farmorns erbjudande att låta Frida vara hos dem istället för på förskolan under måndag och tisdag. Det ger bättre lugn för hostig lillkropp, och mindre risk för att hon möter nya bakterier att suga i sig precis innan trippen.

Till de som är avundsjuka på oss för att vi ska få resa och ha det härligt, kan jag meddela att det är rejäla översvämningar i stora delar av Thailand just nu. Som tur är verkar detta inte gälla södra delen av landet (dit vi ska), men nog verkar det bjudas på riktigt dåligt väder - ösregn åtminstone första veckan enligt prognos. Tjolahopp.

Nu - sista rycket. Sedan godnatt! Och så upp tidigt, för att vi alla tre ska strta dagen med att få en sista vaccinspruta i armen innan avfärd.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Wenche

Det luktar Feng Shui! Är hemma med V idag och kanske jag skulle ta itu med en eller flera garderober,blev inspirerad av dig men dammet flyger runt i huset och börjar iallafall där. Puuuusssssss!!

2010-10-25 @ 08:41:41
Postat av: Jenny E

Wenche: Det luktar även "tänk om jag dör på resan och aldrig kommer hem igen och nån annan måste rensa upp i all skit", haha! Puss!

2010-10-25 @ 09:57:57
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0