Vinnare i klassen "absurda finesser"

Lite allt eftersom förbereder vi oss för Thailandsresan. Uträttar ärenden, planerar inköp, surfar fakta om vackra stränder och olika boenden, snackar valutaväxling, funderar över väsk-val... osv osv osv. Och så håller vi tummarna för att inte Frida får typ vattkoppor precis när vi ska åka, haha!

Jag har till exempel beställt nya linser. Det känns typ LIVSVIKTIGT att ha med sig minst två par extralinser - jag kan knappt komma på något som skulle förstöra semestern mer, än att behöva gå runt med mina colabottnars-brillor hela tiden! Hemska tanke.

Har också beställt tid för färgning av fransar och bryn. Det är ett grymt bra sätt att för att se fräschare ut - en sådan som jag orkar INTE sminka sig i tokvärme! Färgningen görs två dagar innan avfärd, så tyvärr får jag gå en och en halv dag på jobbet och se ut som en rysk hora, haha! Det brukar nämligen bli lite väl markant först, innan färgen försvunnit från huden...

Sambon i sin tur, slog till på ett par cooola flipflops från surfbutiken härom dagen - en viktig ingrediens för att kunna hasa runt på både solhet sand och restaurangkvällar i värmen. De var dyra, sköna och ganska färgglada. Och de har en kapsylöppare inbyggd under sulan!!! Eeehhhh.... Jag vet inte jag. Kan det FINNAS mer solklara sätt att få magpaj, än att öppna en kork man ska ha i MUNNEN med undersidan av en sko som traskat runt i Thailand?! Hu.


Kolla in undersidan! Fiffigt, javisst - men lämpligt?! Nja.


Frida däremot har hamnat i ofas med den allmänna resglädjen. Hon sade idag (medan hon gjorde en tydligt avvärjande gest med handen):
- Nej, jag tror jag hoppar över att åka till Thailand, jag. Det är FÖR varmt och soligt, och FÖR stark mat där ju!
Haha. Men jag vann över henne igen, när vi pratat en stund om hur kul det blir att bada en massa och träna på att simma varje dag. Och när jag lovat att det fanns ris, räkor, pommes frites och annat vanligt i Thailand också. Puh!

/Jenny

 


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0