Den mänskliga nåldynan

Sambon var så snäll och gav mig akupunktur ikväll, för att se om den envisa bihåle-huvudvärken kunde jagas på flykten med det. Tack! Verkligen bra att få prova NÅT - frustrationen över att det bara pågår och pågår ökar för varje dag...


Två små anspråkslösa nålar - men SHIT vad det bränner till när de aktiveras!




Jag som tyckte att jag vant mig lite vid nålar (jämfört med tidigare skräck!), jag har ju fått akupunktur några gånger. Men i ANSIKTET var det minsann inte helt skojsigt att få in de där småstickorna! Hu. Jag ryckte till så mycket att tre nålar trillade loss och några andra hamnade lite snett och vint, haha! Och hur djupa nagelmärken jag fick i händerna ska vi nog inte prata så mycket om, hehe. Men till sist satt alla nålar (utom en) och kunde göra sitt jobb.

Hoppas nu att det hjälper!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Spännande! Vad jobbar han med? Har fattat det som att han jobbar med nåt friskvårdsinriktat -gissar på sjukgymnast.



Hoppas att det hjälpte! JOBBIGT att ha ont i bihålorna, huvudet är ju nära att gå i bitar...

2010-09-08 @ 01:44:25
Postat av: Nina

ÅH vad häftigt och fantastiskt att ha en egen akupunktör i huset! Det skulle jag vilja ha!!

2010-09-08 @ 10:48:32
Postat av: Jenny E

Marielle: Japp, sjukgymnast stämmer. Och ja, faktiskt hjälpte det nog en del - är bättre idag, även om det inte är helt borta precis!



Nina: Du vet det här med bagarns barn och så... ;-) Men ibland lyckas jag smila/tjata åt mig en behandling av något slag! Praktiskt.

2010-09-08 @ 15:32:28
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Malin

När jag skulle föda vår minsta flicka, fick jag akupunktur. Vilken känsla det var :-)! Märkligt men skönt samtidigt. Krya på dig! Kram.

2010-09-08 @ 20:41:08
Postat av: Jenny E

Malin: Sambon satte nålar på mig också under förlossningen. Fast jag måste säga att det var lite oklart vilken efekten var då... Vet ju inte hur det hade varit utan, liksom. Men om inte annat så funkade det bra för att HAN skulle ha en uppgift och ansvar och något att fokusera på! ;-)

2010-09-08 @ 21:12:45
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0