Från ett inomhus till ett annat

Här har vi varit väldigt söndags-släpiga idag. Frida tyckte att kl 07 var en finfin söndagsvakningstid... Men det gav oss å andra sidan tid att rigga frukost-på-säng-bricka till födelsedags-pappan. Han fick sig även lite "Ja må han leva" med morgonraspiga röster, så som det ska vara. Sedan kunde han uppvaktad och omkramad dra iväg på sin golftävling!


Frida är nöjd med pappans frukostbricka.


Vi fick ett litet besök av min bror också! Han har varit i stan över natten med vänner, en trettioåring har uppvaktats med whiskeyprovning m.m. Idag hann han till oss en stund på förmiddagen, trevligt! Vi pratade en stund, sedan sov han på soffan ett tag medan Frida tassade runt och ville väcka honom, hihi. Efter en kulinarisk korv-och-makaroner-lunch här, var det dags för avfärd från stan med kompisgänget för honom.

Nu måste vi i alla fall ta oss hemifrån känner jag, därför kilar vi iväg på söndagsbarnbio i gråvädret - prinsessan Lillifee. Enligt GD häromdagen är den helt genusvidrig, men sääääkert poppis hos den rosa-lila-älskande fröken Frida. Så länge hon gillar Rorri Racerbil och Byggare Bob lika mycket känns det lugnt, haha!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0