Hemmadag med hosta

Frida har lätt, lätt feber idag. Och hosta. Jag har rejäl, rejäl huvudvärk. Och hosta.

Detta innebär att vi brudar har innemysdag och såsar runt här hemma i mysbrallor! Pappan däremot är tack och lov bara lite snuvig, så han kan vara ute och njuta av en mycket fin dag med sol och 15 grader - han golfar hela dagen lång sedan arla morgonstund.

Vi här hemma har tvättat lite, lunchat, kollat barn-TV och smarrat lördagsgodis. Vi har ritat, vi har sjungit och vi har räknat och tränat bokstäver med hjälp av pysselböcker. Vi har haft en massa sängmys och vila med sagoläsning - BÄSTA sättet att tillbringa en halvkrasslig dag! Vi har tagit igen den missade pyttedansen idag med vårt eget pass här hemma, där Frida stajlat med allehanda påhittiga mooooves till bland annat Cara Mia, Pippi-låten, Hej hej Monica och Manboy, haha!

Under en del av danspasset och lekstunden har jag sett Extreme Home Makeover med ena ögat (vad skulle man göra utan simultankapacitet, haha) - och som vanligt gråtit floder som på beställning... Jag har än en gång fått förklara vilka olika saker man kan bli rörd för. Själva ordet kan dock Frida sedan länge, haha.

Åh, nu kommer pappan hem! Dags för middag - och en huvudvärkstablett för mig tror jag. Den här nedrans bihålevärken låter sig inte jagas på porten hur enkelt som helst, det verkar tydligt. Dumt!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0