Långt och sent, sent och långt

Idag har jag varit på jobbet i 11 timmar. ELVA! Så kan det går när det är krislägen hit och överfulla att-göra-listor dit, samtidigt som det är terminsstart. Har man som jag då bara en dag när man inte behöver hämta från förskolan, då får man se till att nyttja tiden. Och idag har jag varit riktigt produktiv, heja mig (klapp i ryggen, tack tack)! Känns skönt att beta undan lite jox.

När jag till sist var beredd att åka hem, visade det sig att pappan och lillgrynet fortfarande var kvar hos farmorn (som är så snäll att hon hämtar Frida på torsdagar!). Frida var fröken-på-tvären och ville inte hem, trots att klockan var nattningsdags. Skalman-mamman som kan trolla fram både tandborste och kvällsmat ur väskan åkte därför dit och gjorde godbiten klar för natten. När jag till sist fått ut henne till bilen trixandes genom alla trötta tårar och sammanbrott för minsta motstånd, somnade hon gott i bilen på den lilla trippen hem. Skönt!

Efter att ha stannat för att prata med goda vänner vi sprang på utanför porten, kånkat upp tröttmössan, pillrat av henne kläderna och fått henne i säng, plockade jag ihop morgondagens packning och lade fram kläder åt Frida till imorgon. Innan det ens var klart hade sambon hoppat i säng också, så jag har haft en solokväll i soffan med en seeeen sushimiddag! Snälla sambon (som cyklade hem) rullade förbi och köpte en 12:a till mig - det är kärleksfull vänlighet det, tack hjärtat! Det var härligt gott för en väldigt, väldigt hungrig mage.

Vi får se hur morgondagen går, Fridas hosta hade ökat en del ikväll och kanske nosade hon på lite feberläge. Eller så blir det inget mer. Den som lever får se! Nu blir det snart pottning av Frida och nattning även för mig. FÖRE midnatt, kors i taket!

Imorgon är det fredag, tjohoo!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Ellen

Ja du. Hur man än gör har man rumpan bak. Och märkligt nog; så kommer det alltid en fredag. :)



Trevlig helg.

Ellen från Fräsigt.

2010-09-03 @ 21:32:31
URL: http://frasigtvarordet.blogspot.com

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0