Något att se fram emot, bigtime

Hejsan hoppsan, här gick det undan plötsligt. Vi har pratat i flera månader om att resa till Thailand i november när jag fyller jämnt, men har inte hittat någon resa med vettigt pris och någorlunda rak resväg utan bara dyra trippar med många byten.

Nu däremot, vet vi att det blir av. För vet ni, vet ni, veeeeet ni??!!
Vi har bokat och betalat en Thailandsresa idag!
Vi åker om en ynka månad. Vi blir borta i tre veckor. TRE!

Än så länge har vi bara köpt direktflyg (YES!) tur och retur till Krabi. Vi ska boka några hotellnätter vid ankomst också, för att kunna plana ut i lugn och ro. Kanske sista natten också - vi ska flyga hem i ARLA morgonstund nämlgien. Nu blir det till att kolla upp ö-utbudet runt Krabi för att göra upp en hyfsad plan för resten av vistelsen!

Snacka om att fixa & planera-hjärnan går på full snurr hos fröken Eriksson direkt. Ett virrvarr av funderingar yr runt. Det är allt ifrån valutaväxling till väsk-val till packlistor till linsköp till diverse att-göra-listor till jobb som måste betas av - och så fortsätter det vidare och vidare. Är det detta som kallas resfeber? Haha!

Prio ett? ATT KÖPA EN BIKINI.

Det kaaaaaan vara bra att ha en helsickes bra bikini på solsemester, om man säger så. Just nu har jag ingen alls, direkt. Så kan vi inte ha det! En jakt måste härmed inledas, någon dag när energin är hög och självförtroendet gott...

Vi har förresten vaccinerat oss inför resan idag, hela familjen. Första dosen. Frida var fantastisk! Hon pep inte ens! Den tidigare så vanliga "skrika, gråta, bråka och hålla fast"-tekniken såg vi inte ett spår av. Istället satt där en kavat tjej som vände armen mot doktorn, tog sprutan utan en endaste min och svarade "Det svidade lite" på förfrågan om det gjort ont. Duktiga, duktiga unge!

Nu ska jag sova och drömma vidare om resan.
Ha en skön fredag imorgon!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Nämen vad kul! Spännande för Frida!



Måste tillägga att den raka frisyren klär dig, verkligen.



(femmånadersbebis på ena armen = pekfingervals = kortfattad ;-) )

2010-09-24 @ 01:37:34
Postat av: Jenny E

Marielle: Tack - synd bara att jag ALDRIG orkar platta det själv...

2010-09-24 @ 09:55:14
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Riken

Rekommenderar Koh Jam, mellan Krabi och Koh Lanta. När vi var där för två år sedan var det en riktig paradisö. Man hoppade av den stora båten (som går mellan Krabi och Koh Lanta) mitt ute på havet. Long tail båtar kom och mötte upp och tog med oss in till vårt resort. Det låg några resorts utsridda längs den långa stranden, men när man klev ut på stranden (typ 25 m från bungalowen) såg man knappt en kotte. Helt fantastiskt - i alla fall ett några dagar. Sedan längtar man kanske efter lite mer liv och rörelse :). Inga vägar, ingen trafik. Det låg en liten by på andra sidan djungeln, typ. Man kunde gå dit om man ville. Vet dock inte vad som hänt med denna pärla. Vi hörde rykten om att Vingresor skulle etablera sig där, så den kanske är ett minne blott. Kan även rekommendera Bulon längre ner mot malaysia. Ha så fantastiskt härligt! Kram Riken

2010-09-24 @ 14:29:20
Postat av: Jenny E

Riken: Åh, tack för så konkreta tips! Vi kollar upp och funderar. =)

2010-09-25 @ 00:09:16
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0