Om att ge det någon vill ha

Det vankas födelsedag, som sagt. Sambons. Ett par dar innan såhär, brukar man ha present-köpar-bestyr. Men han har redan fått sin present av mig, trots att han inte fyller förrän på söndag!

Fick jag bestämma, skulle han inte se röken av nåt paket förrän på rätta dagen. Det skulle vara en överraskning, väl uttänkt och schysst inslagen. Med fint papper. Och ett trevligt kort med några snälla rader på.

Men får jag bestämma på hans dag? Nej, såklart inte!

Är det något som känns viktigt på en födelsedag är det att personen i fråga får en present som passar, om man kan komma på en sådan. Att födelsedagsbarnet får fira på sitt eget sätt, vare sig det är med kalas, alla vännerna, närmaste familjen eller på egen hand. En födelsedag ska helt enkelt vara den bästa dagen för just DEN personen!

Av ovanstående skäl plockade jag helt enkelt fram plånboken, när sambon kom ångande hem en dag för ett par veckor sedan och tindrade över en vill-haaaa-golfklubba. Pengarna i handen bara och så kunde han handla det han ville! Noll överraskning, noll anstängning från min sida, noll paket, fel dag - men en alldeles toknöjd och tillfreds sambo, som fått det han vill ha! Han har inga som helst krav på nåt lulllull, haha.

Förresten hinns det inte med nåt långdraget frukost-på-sängen-mys med paketöppning på söndag, för då ska födelsedagsbarnet spela klubbmästerskap i golf - eftersom det är vad han allra helst vill göra just då!

Alla glada, alla nöjda.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0