Idag hämtade jag en tiger

När jag kom till förskolan idag, hade vår sötunge förvandlats till en blöt och smutsig men glad liten tiger!




Grrrrrrrr!


När vi var inne i förskolehallen för att hämta lite grejor på Fridas hylla, stod jag och pratade med en av pedagogerna och en annan förälder. Frida satt tyst på en pall och väntade, men så vände hon sig till mig och sa plötsligt:

- Jaha, hur har din dag på jobbet varit då?

Haha, söta unge! Snacka om att man blir paff över hennes infall ibland. Man undrar ju var hon får allt ifrån, eller kanske framför allt hur hon kommer på det vid just rätt tillfälle.

När vi handlade lite på väg hem, fick hon ett tuggummi i en sådan där apparat med snurrvred ni vet. Hon var alldeles väldigt glad (vilket var en snabb och välbehövlig omväxling från illtjuten och gråten 3 minuter innan, när hon föll ned från bänken där man packar varor och slog sig på benet) och började genast mumsa på skatten. Efter halva bilresan hem, ville hon dock spotta ut det igen:

- Njaaa, nu är det inte gott längre hörrö, nu smakar det faktiskt redan gammal kalsipp!

Målande beskrivning, får man väl säga. Låter inget vidare smarrigt, haha.

Nu är det äntligen helg! Jag hostar och är hes, så jag ska ta det lugnt. Skulle egentligen åka en sväng till Stockholm på söndagen och se TV-direktsändningen av Fenomen på Kanal 5, men det får utgå. Blir en seeeen kväll då och jag orkar inte riktigt det känner jag inför veckan. Trist, men ibland ska man lyssna på kroppen...

Trevlig helg alla!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0