Lite smått och gott här hemma

Hos oss just nu:

- Diverse saker jag inte visste att vi behövde inköptes idag på mitt livs första besök (!) på Rusta. Främst en billig resväska, som jag inte vet om jag ska behålla. Men också en del joxelimox till Frida och en ny knoppig turkos liten badrumsmatta att sätta blöta nyduschade fötter på.

- Det har varit mindre fart på Fridas mage idag, och lite mer aptit. Det går åt rätt håll! Men den lilla fnutten var väldigt icke-kissnödig och behöver dricka mer imorrn. Hon somnade sent så jag håller tummarna för en smula sovmorgon. Jag har varit så optimistisk att jag ställt alarmet för att hinna upp i tid till dansen...

- Sambon har på alla möjliga (och omöjliga) sätt förberett sig för sin thaiboxningstävling imorrn, och sovladdar nu sedan ett par timmar. Vi håller tummarna! Han åker tidigt som rackarn, så vi snusar fortfarande (hoppas jag innerligt) när han sticker.

- Jag är trött och har begynnande resfeber inför avfärden på söndag mot tredagarskonferensen i England. Men först ska jag hinna tvätta, gå på barndans med Frida, träffa svägerskan, packa och kramas med mina människor. Och en massa annat. 

Nu; natt. Ha en bra helg!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0