Matt och morrig

Idag är jag så sjukt trött att det liknar ingenting. Trots att jag lade mig i hyfsad tid igår, trots att Frida sov till åtta (hurra!), trots att sambon lät mig ligga kvar i sängen ända till halv elva (!) innan jag pallrade mig upp. Sov gjorde jag dock inte hela tiden, eftersom Frida kom in med jämna mellanrum och värmde sina kalla fötter ibland. Men jag fick slappa!

Jag har jordens huvudvärk och en liten febersläng idag - därav morgonapatin skulle jag tro. Hostan och den sönderrivna känslan i luftrören håller i sig. Det pissregnar oavbrutet ute och är så gråmörkt att man fick tända lamporna inne redan mitt på dagen. Kan det bidra till mitt synnerligen griniga humör idag, måhända? Fast jag är på sätt och vis tacksam för regnet, för till det passar det fint att bara hasa runt inne lite halvsjuk.

Jag har i alla fall märkt en massa barnkläder och tvättat lortiga skor nu, heja mig. Jag borde sno ihop minnesanteckningar från både fackförening och förskoleråd i kväll också, de har jag skjutit på länge nog... Men vi får se om jag ids. Gnöl gnöl... Ja, ni fattar.

Sa jag att jag är trött? Ofestlig, liksom.

Imorgon är en annan dag! Då vankas tandläkarbesök med Frida (som hon faktiskt ser fram emot!), och kanske bio med en kompis för mig om jag har tur och logistiken går ihop sig. Det vore bra för energierna.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0