Vintern rasade med en smäll

Valborgmässoafton. Ofta gör man ju något mys då, äter gott, kanske umgås med vänner... Här har det varit upptagen radhusköparhjärna hela veckan och NOLL fokus på helgaftonsplaner!

Sambon gled ut på golfbanan i morse. Frida sov ganska länge, guldstjärna! Vi var sedan på terminens sista danspass. Nästa lördag eftermiddag är det avslutning med uppvisning på scen! (Hugade vänner här i stan får gärna komma och vara publik - hojta för mer info.) Efteråt såsade vi runt här hemma; lekte, plockade lite, tvättade, käkade lunch. Sedan kom sambon hem och då sov jag middag en timme! Oväntat men gudomligt skönt.

Vi samlade ihop oss lite på eftermiddagskvisten och kom iväg till en brasa efter en snabb middag. Vi valde att besöka den som ligger närmast Fridas förskola, den tändes vid 19 så det var en bra tid plus att en massa andra förskolekids skulle dit.

Frida körde med öronskydd, men blev ändå såååå rädd för alla smällare. Med gråten i halsen bad hon efter bara en liten stund att få åka därifrån. När hon klänger i famnen och gnäller om att åka hem trots att ett helt gäng kompisar är på plats, då vet man att det verkligen är läge att sticka. Vi hann ta oss runt brasan och hälsa på lite folk, innan vi avvek och istället stannade på en lekplats nån halvtimme - det uppskattades mer av lilla gumman.


Det var soligt men kallt! Och öronskydden förblev på, även på lekplatsen...


Jag nattade till sist Frida alldeles för sent efter lite kvällskäk, och slocknade själv totalt. Zzzzzz. Vaknade nyss, lite lätt snopen. POFF så försvann den kvällen då jag tänkt göra en massa grejor... Nåja, det verkar finnas sovbehov idag - posttraumatisk radhusköparstress? - så jag faller till föga, borstar gaddarna och nattar på riktigt igen.

Godnatt!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0