Helomvändning

idag var det sommar igen! Varmt som attsingens och sol dessutom. Ljuvligt! Egentligen borde man ha åkt och badat såklart, men det bidde inte så.

Jag har stökat runt här hemma istället. Först själv när Frida och pappan var på barndansen, sedan med Frida i sällskap när pappan handlade och golfade. Jag har tvättat en hel hög med saker (som inte är torra än, men eftersom ingen bokat imorrn får det hänga kvar helt enkelt). Röjt gräsmattan på nedfallna plommon och plockat en bunke från trädet. Bäddat rent i både stora sängen och Fridas. Plockat undan lite här och var.

Jag fick också ett ryck och vände på vardagsrumsmöbleringen! Sambon hjälpte till att flytta de stora pläserna, sedan har jag fixat och småtrixat lite. Det blev mycket bättre, öppnare och rymligare. Skönt! Orkar jag imorgon, ska jag rassla upp innehållet i de kartonger som fanns kvar i vadagsrummet och styra upp lite mer i hallen, sedan är mellanvåningen hyfsat rofylld. Det må finnas en massa småprojekt kvar ändå, men inte sådana där snubbla-över-saker. Vore gött.

Vi har sedan haft en väldigt trevlig kväll, god grillmiddag med besök av tjejerna i familjen E. Så himla mysigt! Förskolekompisen S går i Fridas grupp, och på köpet har vi lärt känna hela hennes härliga familj som vi numera bor rätt nära. Kul! Sambon lyckades toppen med köttet och hade fixat jättebra, vädret var på topp för altanmys, flickorna lekte och lillfnuttan E är ju bara för go. Det där måste vi göra om. Gärna ofta. Gärna med fortsättning efter nattade barn så att man hinner avsluta meningarna, haha!

Kvällen avslutades dock lite trist, för Frida ramlade mot parasollfoten och skrapade sig på sidan av bröstkorgen. Tårar, tårar och mammaknämys. Det var ingen fara, men visst förstår jag att det sved. Är man redan trött, blir det inte så mycket leklust kvar i kroppen... Både tjejerna kroknade då rätt snabbt och det blev läge att vinka hej då för den här gången.

Vi tiotiden var både pappan och lillpinglan nattade. Jag har bland annat tittat vidare på True Talent på TV3 play och fortsatt snyfta.

Ser fram emot en till helgdag imorgon. Kanske en badhussväng? Vi får se.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0