Simma (inte) lugnt

Först klarade vi av diverse fix med tvätt och källarväggsmålning på förmiddagen. Pappan hade en mycket peppad och glad liten hjälpreda!





På eftermiddagen tog vi oss en tur till badhuset hela familjen. Frida fortsätter simträna friskt, det är så himla kul att se hennes framsteg! Jag och sambon körde skiftgång så vi fick varsitt simträningspass också. Han började, och kom tillbaka efter fyrtio minuter med en utmaning - att knäcka hans tid på 50 meter crawl.

Min tur. Jag simmade typ 1300 meter totalt OCH tangerade hans tid på 50 meter! Men det var inte lätt gjort, shit vad de sista 20 metrarna var tunga. Att lyckas med samma tid ser jag som en seger, för här snackar vi milsvid skillnad i kroppsform, kondition och träningsgrad... Heja mig!

Fast det här med att simtävla med en redan stel axel och en inte helt kurerad tennisarmbåge, var kanske inte den bästa idén? AJ. Har dock fått akupunktur i höger armbåge och axel ikväll, praktiskt med hemmaservice!

Imorgon blir det Bridesmaids på bio med en förskolekompis-mamma. Det ser jag fram emot! På tiden dessutom, jag har ju helt tappat biogreppet numera.

Ha en bra vecka!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Faster K

De må jag säga. :-)

Det kanske finns en möjlighet att hyra in det lilla målarproffset. ;-)

Vi har några väggar som ska rollas vi också . Hi,hi.



Kram från faster K + R

2011-08-29 @ 18:37:35
Postat av: Jenny E

Faster K: Hon skulle bli överlycklig. Men hon är en ganska ojämn arbetskraft, det krävs en del justeringar om resultatet ska bli bra... =) Kram till er!

2011-08-30 @ 15:58:54
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0