Söndagsparty

Det blev ingen båttur igår. Vi skulle till Limön och besöka sambons morbror, men vädret ville annorlunda. Det var rena syndaflodsregnet här heeeeeela dagen igår, så det blev barndans-premiär och sedan diverse hemmafix istället. Sambon målade vidare på källartaket, till exempel.

Idag har jag och Frida fått sällskap av F och hennes två barn (storasystern är Fridas förskolekompis S) på busstripp till Valbo. Vi har varit hos en bekant till mig på Me&i-party. Väldigt trevligt - men inte gratis, haha. Köpte två tunikor, två brallor plus en mössa till Frida, samt faktiskt en tunika och ett par mysbrallor till mig själv också. Hoppla. Men det är alltid toppenbra grejor.

Nu borde jag packà upp flyttlådor, men jag blev så trött... Istället har jag smugit upp i sängen, medan Frida kollar barn-TV och sambon fortsätter med källartaket. Jag spelar Wordfeud på iPaden och tjuväter lite godis. Kanske ska jag rent av blunda en stund? Söndagslyx. (Snart kommer Frida säkert och säger "Vad har du ätit? Det luktar godis mamma!")

Ikväll väntar taco-middag (mmmmm) och en lättnad över att vi tvättade redan igår så vi slipper ikväll.

/Jenny - som testar att blogga från iPaden. Trixigt med formateringarna...

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0