Varde ljus

Nu har vi vässat till och satt upp taklamporna minsann. I de rum vi hade taklampor att tillgå, vill säga...Det fattas i arbetsrummet och sovrummet, så nåt lämpligt att ha där måste inköpas så småningom.

Vi gjorde omtag på eftermiddagsplaneringen, det blev ingen presentköparrunda. Vi fixade vidare hemma istället och tog sedan en snabb kvällsbadstur till Fjärran Höjder-badet hela familjen. Skönt! Nu är inköpslistan ännu längre, så imorrn blir det nog en shoppingdag. Ska bli spännande att se hur vi koordinerar den, när allt ifrån maskrosborttagare och trådlöst nätverkskort till födelsedagspresenter ska inhandlas.

Frida sov i egna sängen hela natten efter att vi burit över henne dit. Bravo! Inatt ska vi köra samma procedur har hon bett om, nu när vi alla är på samma våning är det tryggare att sova i egna rummet såklart. Vi sov gottgott i nya sängen, inga klagomål! (Jo, jag var inte alls nöjd med en hel massa galet irriterande myggbett som störde mig, men dem kan jag knappast beskylla sängen för...)

Natti natti!

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Marielle

Ha ha, vi har INTE fått upp alla taklampor än ;-) Vi funderar fortfarande på en del möbelplaceringar och lampval, det fattas lampor till hallen och spotar för att belysa vår drygt åtta meter långa (i tre rader) tavellistvägg.



Härligt med eget rum för Frida! E somnar i sitt nu (tog ett tag innan hon kunde sova i sitt rum eftersom vi renoverat det), men vi måste ligga hos henne tills hon somnar som vi alltid har gjort. Som hon har längtat efter sin stora säng...



Men visst är det roligt att fixa och trixa? Nya idéer (eller problem ;-)) poppar upp hela tiden :-)



2011-08-03 @ 23:30:29
Postat av: Jenny E

Marielle: Nya idéer och behov kommer hela tiden - helt sant. Vi är väl mest i fasen "kläm in möblerna på lämpliga ställen och fundera över om det kan stå kvar där - men fyll dem med crap under tiden så lådorna minskar nån gång". Köpa nytt/rätt och fixa "på riktigt" kommer senare, haha.

2011-08-04 @ 00:53:57
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0