Del 11: Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut

Oj... Det här var inget inlägg jag riktigt borde skriva precis nu, kände jag. Jag måste gå och sova och försöka laga min mage, så jag har inte tid för några utsvävningar i drömmarnas värld för tillfället. 

Jag är inte riktigt nån framtidsdrömmare, i alla fall inte vad gäller karriär och yttre ting. Jag drömmer mer om att få finnas där för Frida, att få vara frisk. Att få bli mormor. Att få resa till spännande platser. Jag är nöjd om jag får vara med om livet, liksom.

Många av mina drömmar framåt handlar också om saker som berör andra i mitt liv. Förändringar av hur jag har det eller inte har det på olika områden, kanske man kan säga. Inte nödvändigtvis stora saker, men privata.

(Det finns såklart en massa tankar, händelser och känslor i mitt liv som inte hamnar här. Man lever ju så länkad med andra i olika situationer, och de har inte valt att låta sina liv vara i skyltfönstret. Sånt får man ta hänsyn till. Min sambo till exempel, han finns i högsta grad i mitt och Fridas liv men inte mycket här. Det är inte hans grej och han slipper gärna det.)

En specifik framtidsdröm har jag dock, som är bara min.

Jag vill skriva en bok, nån gång.
Det har jag drömt om så länge jag kan minnas.
Jag vet bara inte vad jag ska skriva om...

Nä. Nu maglagningssömn. Förbaskade katarr! Håller en tumme att det är bättre imorgon så att jag kan jobba, för idag har jag mest legat, varit blek och åmat mig...

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Det här är inte heller enkelt.



För barnen önskar jag allt gott och försöker så gott jag kan att inte oroa mig i förväg. Jag hoppas verkligen att jag får hänga med i deras liv länge, länge.



Personligen hoppas jag att jag verkligen blir sjuksköterska och en jävligt bra sådan vill jag bli! Men först ska jag ta mig igenom anatomitentan...



Sedan är väl mina framtidsdrömmar de vanliga klyschiga - att alla kära får vara friska. Jag vill åka till New York med ett fett shoppingkonto. Jag vill renovera mitt hem och hitta mitt drömjobb. Hoppas alltid att jag ska bli smalare, snällare och snyggare. Men jag är ganska nöjd med vardag, behöver inte så stora utsvävningar. Och jag skulle gärna gifta mig, lite i skymundan sådär - inga stora festligheter...

2011-12-17 @ 00:33:17
Postat av: Jenny E

Marielle: Smalare, snällare, snyggare - det drömmer jag med om att bli. Och skymundangift, även jag. =)

2011-12-17 @ 02:21:35
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0