Jag har hört att sillar packas tätt

...och i så fall var jag och Frida sillar ikväll. I gott sällskap med mååååånga andra.

Frida har namnsdag på ett av sina andranamn idag. Jag fick ett infall och ville sätta lite guldkant på den. Först fick hon ett litet paket i hennes postlåda i morse (en minipysselbok). Sedan gjorde jag presentinköp på stan på eftermiddagen (en liten minigran till hennes rum, som hon hett önskat sig). Och så drog vi en sväng till Valbo köpcentrum på kvällen för att se Eric Saade minsann!

Det var helt sinnessjukt trångt där. Klämvarning. Men jag lyckades lassa upp Frida på en klädställning, så hon såg jättebra fast rakt från sidan istället för framifrån. Hon blev alldeles prillig när Saade kom upp på schen, sjöng med i hela Popular och ropade hans namn när det var mellansnack. Efteråt kom stora krokodiltårar när jag sa att vi inte skulle köpa skiva och köa för autograf, men det kirrades sedan av lite käk som gav bättre energinivåer. Fast först hade hon en liten meltdown över att han inte hade SETT just henne, också. Gulle!

Hoppas ni ska göra nåt kul och mysigt i helgen, därute.

Själv ska jag på barndansavslutning i stor stil imorgon, och hem till vänner på julgodisfix och glögg på söndag. De inslagen är jag mycket nöjd med. De känns finemang.

Jag är klart mindre nöjd med det faktum att jag också ska kissa i en bytta hela söndagen, för att sedan vanka iväg till hälsocentralen på måndag med ett helt dygns pink i en dunk. Fräääscht. Men det var ju det här med de förhöjda njurfunktionsvärdena, det känns ju viktigt att kolla upp. Jag hade bara inte väntat mig att behöva göra det såhär, haha! Men de ska ta fler blodprover också. Frågan är om jag då bör GLÄDJAS åt det? Märkligt.

Ha det bra!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0