Nu är visst året slut

Vi går runt här och plockar och pysslar lite inför ikväll. Så småningom är det dags för dusch och piff. Familjen A kommer och käkar hos oss ikväll. Sambon förbereder i köket. Frida har redan klätt sig i finstassen och inväntar otåligt kompisen I för discolajbans och lek med Barbie.

POFF så var 2011 över. Jag tycker vi nyss var i Thailand (nov-dec 2010). Jag tycker att Frida nyss fyllde fyra (februari 2011).  Jag tycker att vi nyss flyttade till radhuset (juli 2011). Tiden bara går och går. Flytten är väl årets stora grej för oss. Köpa, flytta, landa.

Jag hoppas på att det är ett riktigt bra år som kommer. Ska det komma överraskningar, vill jag att de är bra. Och när de inte är bra, önskar jag mig energi nog att möta dem ändå. Jag önskar mig snabbt ett bra nytt jobb till sambon som blir arbetslös idag. Jag önskar mig tid och kärlek och balans. Jag önskar mig förståelse och ork. Jag önskar mig goda ingredienser som ger året ett lyft.

Jag vill önska alla en trevlig kväll, och sänder en varm tanke om ett riktigt bra 2012.
Ett glatt, busigt, friskt, skönt, energirikt, bra, socialt, stimulerande härligt nytt år!

Morfarn börjar samla ihop sig och sina saker. Han vinkas av runt fyrasnåret idag vid tåget som rullar norrut, och vår tid ihop är över för denna gång. Jag är så glad och tacksam för att han kom!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0