Tant har fått svar på njurprover (igen)

Idag ringde läkaren angående de fördjupade prover som togs för att utröna hur mina njurar mår och sköter sig egentligen.

Det visade sig att de där rackarns njurarna nog inte är alldeles krya. Proverna (några var för höga och andra var för låga, det där är ju obegripligt för oss lekmän) visade att jag har en försämrad njurfuktion. Inte allvarligt trodde läkaren, men dock inte normalt heller. Han skriver en remiss till njurmedicin-avdelningen för vidare utredning av vad detta beror på.

Jahaja. Vi får väl se då.

I eftermiddags var jag hos en kiropraktor som sambon känner, för att bli av med min nackspärr. Jättebra! Det knakade och knäppte en hel del och jag är klart bättre. Jag ska dit igen på tisdag, för att ta hand om nedre delen av ryggen som också är på snisken.

Ikväll har jag rasslat undan några fler julklappsinköp. Hurra! Tack vare farmorn och farfarn som hade Frida-hämtardag, kunde jag möta upp sambon på stan och fokus-handla en hel timme. Grejjt. Vi har en del kvar men det minskar. Tur det, för nu RUSAR tiden mot jul! Jag hinner inte med varken på jobbet eller hemma - men det brukar ordna sig ändå.

Natti!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0