Laddade

Frida somnade toksent idag! Hon hade myror i brallan inför morgondagens barnkalas, såklart. Det ska bli kul! Det efterlängtade, efterlängtade fyraårskalaset - äntligen. Skönt att vi är pigga nog, hade varit trist att skjuta upp det. Vi håller tummarna att pappan blir ännu lite friskare också, både för att han inte ska smitta gästerna och för att han ska orka. Återstår att se - annars får jag backup från en annan förälder som kommer. Det ordnar sig!

Det fanns ytterligare en orsak till Fridas sena nattning idag - vi hämtade nämligen en ny säng till henne ikväll! En vit växasäng står nu i sovrummet. Det är nååågot övermöblerat (veckans fetaste understatement), men Frida får äntligen plats bättre med hela sig. Inte en dag för sent! 

Som vid varje ny fas kommer insikten IGEN om hur stor hon blivit... Det är så obegripligt, hur snabbt det går. Nyss hade hon blöjor och måste bli påklädd, nu drar hon upp dragkedjor och kissar på toan. Hon pratar med både resonemang och ord som jag förvånas över dagligen. Hennes personlighet blir allt tydligare. Hon är så glad, har en imponerände positiv grundinställning och kan bli sjujäkla ilsken på en sekund.

Det är en härlig äventyrsresa att få vara med om hennes uppväxt. Jag är glad för varje dag hon är så nära oss, varje dag som vi är hennes bästa, viktigaste värld. Jag minns själv hur snabbt det skiftar!

Kärlek till den lilla växasängssovaren.
Imorgon är det kalajs. FYRA år.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0