En liten vardag bara försvann

Poff - så var det kväll. Märkligt hur det susar på!

Morgonen innehöll bråk mellan mig och Frida - som alltid när hon fått se på morgon-barnTV. Hon vill ALDRIG stänga av och blir galen och därifrån skenar det mestadels åt fel håll när vi måste komma iväg i tid. (Hon blir ofta galen på just TV-avstängning även på kvällen, men då har mamman oftast bättre tålamod med reaktionerna...)

När jag sa till Frida medan jag klädde på henne overall och skor att jag tyckte det var så tråkigt när dagen började med bråk, blängde hon på mig och sa trumpet:

- Faktiskt så började den ju med GOOOS, mamma!

Och det hade hon ju rätt i. Alldeles nyvakna hann vi med morgongos, fniss och kramar först!
Tillbaka till den känslan, tack.

Jag undrade sedan plötsligt vid 16-tiden vart den här arbetsdagen tagit vägen? Det var nog mötesmonstret som åt upp den. Retligt! Drog till dagis och hämtade busungen, sedan åkte vi till Konsum och postade tävlingsvinster och till OKQ8 för att tvätta bilen. Den såg ut som sju svåra år och krävde en runda i a
utobilbiltvätten.

Jag hoppade faktiskt över simningen idag. Jag var trött, frusen, lite skruttig - vilket inte är en ursäkt. Men jag även en extra-ond tennisarmbåde idag - värt att vara försiktig med. Nattade gosdotter, slumrade en stund och har sedan fått behandling av hus-sjukgymnasten ikväll istället, bland annat med massage av armbågen och en omgång nålar i hela högerarmen!

Ta hand om er därute! Och varandra!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Att man känner sig frusen och skruttig är ABSOLUT en ursäkt för att stanna hemma och ta hand om sig, eller låta sig bli omhändertagen! Passar nog fint med lite vila efter er tunga helg också - pausa är viktigt Jenny!



Kramar!

2011-01-27 @ 01:28:07
Postat av: Jenny E

Marielle: Tack snälla! Fast med att det inte var nån ursäkt, menade jag mer att jag så lätt brukar hitta anledningar för att slippa träna... =)

2011-01-27 @ 09:36:52
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0