En riktigt rackarns bra lördag

Guuuud vilken trevlig dag jag hade igår!

Tjejdagen på Sporthuset var riktigt, riktigt bra, måste jag säga. Svettigt, kul, skönt, trevligt! Det var ett bra gäng, 50-talet människor i varierande åldrar och stilar. Skönt! Alla passen var väldigt bra och framför allt Zumba (som jag aldrig testat förr) var ju HUR kul som helst!

Dessutom fanns det lite annat smått och gott att se på, göra, prova och köpa. Det var modevisning, och en riktigt bra föreläsning av en naprapat. Jag tog en fotmassage, färgade ögonbrynen och testade paraffinbad för händerna (de blev så lena så!). Dessutom köpte jag ju såklart ett par krämer av olika typer - jag är en riktig junkie på sånt!

Det mest oväntade inköpet var väl ett hokus-pokus-armband (Power Balance) som jag slog till på! Det ska optimera energiflödet och kunna ge bättre balans och smidighet. Jojo, mumbo jumbo. Vissa vittnar tydligen om mer ro och mindre känslor av stress, andra om att de sover mycket, mycket bättre. Det ska tydligen vara bra om man är darrhänt (darrig på handen, för er som inte kommer norrifrån, hihi!) också. Det avgörande för mig, var en tjej som kom och sa "Jag måste köpa ett sådant där nu, min svärmor har ett och det har varit otroligt bra för hennes tennisarmbåge, hon blir nästan besvärsfri med det där armbandet!" Äsch tänkte jag, värt ett försök i alla fall!

Hmmm. Jag sov väldigt hårt inatt - men vem gör inte det efter en sådan heldag? Jag gjorde yogaövningar med säker balans idag som jag nästan trillade omkull av igår - men vilken otränad brutta vinglar inte mer efter tre pass samma dag i trötta ben? Och armen är inte sämre alls trots en dag med så mycket träning - men är det kanske sambons akupunkturbehandlingar som gjort susen? Vem vet...

Hade i alla fall en helskön dag och kände att jag saknat kul pass i bra gäng med roliga instruktörer. Jag trivdes bra på Korpen när jag tränade där under studietiden och en tid efteråt. Fast jag köpte inget kort ändå, inte än i alla fall. Det är svårt att hinna fler pass under veckan rent logistiskt, och på helgen hade de inte lika bra utbud av det jag ville gå på tyvärr. Men... Nu simmar jag ju två gånger i veckan. Långt. Och ibland dessutom halvsnabbt. Det är bra det med!

Efteråt kom jag hem trött, nyduschad och nöjd till god, färdiglagad middag, tack älskling! Efter en kort (plocka-undan-i-190-)stund kom sedan fyra vänner till oss för spelkväll. Fatta vilken trevlig surprise när man inte varit med och planerat kvällen! Vi spelade roliga När då då? och Utan tvekan, pratade och skrattade till halv ett - GÖTT!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0