Någon nytta

Idag ska jag fixa och trixa här hemma. Rensa upp i några hörn, är det tänkt. Var dock lite trögstartad imorse, har en lätt huvudvärk efter allt vin på den utomordentligt trevliga tjejmiddagen på Harrys! Trerätters gott käk och massor med härligt snack. Underbart!

Skickade iväg pappan med det lila barnet på vårens första barndanspass, för att få lite ensam start på "projekt plocka undan". Ja, det stod det LILA barnet - idag valde Frida nämligen att ha på sig lila strumpor, lila tights, lila tröja och lila puffkjol - plus lila blanka Hello Kitty-inneskor. Sa jag förresten att lila är hennes favoritfärg?! Jisses.

(Tänk, det skulle hennes mormor ha gillat, hon var också förtjust i lila. Först höll hon sig till rött i en massa år, men sedan gick hon på färganalys och växlade över till lila, haha!)

NU - plicketiplocka!

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Lillemor

Undrar om pojkar blir lika tokiga i någon speciell färg som tjejer blir? :D Det hör man ju inte lika ofta. Blir spännande att se i den här familjen. Elias har dock favoritkläder. På senare tid "traktortröjan" och "Toy Story-tröjan"!



Ha en såtrevligtdubarakan städdag! :)

2011-01-29 @ 13:05:20

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0