Ut med det gamla, in med det nya

Vi hann upp till Jämtland i god tid faktiskt! Annars är det rätt vanligt att vi (läs: främst jag, som packar halva natten, är aptrött, vill duscha EFTER inpackning i bilen och äter frukost/lunch sakta...) kommer iväg rätt sent när vi ska någonstans. Men den här gången klämde vi de sisådär fem körtimmarna före klockan 15.30! Heja oss.

Vi svidade snabbt om till finstassen när vi kommit på plats. Sambon körde faktiskt smoking, gubevars! Så stilig så. Sen behövde ju ingen bry sig om att det fanns långfillingar och yllestrumpor under finkläderna, haha! Jag hade inget kul, bara beprövat bekväma halvfina plagg. Frida körde repris på förra årets nyårsklänning - hon ÄLSKAR den fortfarande och ville inte ha en ny, trots att jag faktiskt erbjöd en shoppingmöjlighet!


Frida hade verkligen längtat efter och pratat om morfarn - äntligen framme!Den där morfarn har så mycket roligt tingeltangel och konstiga busprylar att prova!


Vi blev (som vanligt här) bjudna på gooood, good mat i mängder! De hade dukat så fantastiskt festligt och fint också. Efter käket blev det julklappsutdelning! TÄNK va, att tomten och dessutom tomtemor hade tid att komma nu igen fast de var lediga och trötta såhär när julen är avklarad...


Frida undersöker festdukningen - vad är det som glittrar och glimmar?!Blank duk ger fina effekter med ljus!Tjohoo, ett paket TILL, tack snälla tomten!Vi släppte upp en sådan där thailändsk papperslykta också, fint!!


Frida blev först rädd när tomtarna knackade på rutan, men när de kommit in och börjat prata viskade hon i mitt öra: "Det är bara morfar och M som är tomtar, mamma, det hör jag på rösten!" Efter det blev hon morskare gentemot tomtarna, haha! Hon fick en hel hög med saker (tack snälla!) och var alldeles uppspelt. Hon packade med sig en del leksaker hit, men har idag baaara lekt lyckligt med de nya PollyPocket-sakerna. Ja, förutom när hon proppat i sig snask och godsaker då förstås, haha!

Dessutom tog vi en sväng till "Kärringbacken" på Frösön idag, en duktig stor pulkabacke. Kul! tyvärr hade vi bara en bob och inget annat åkdon, så det blev ganska mycket vuxet stå-på-sidan-häng för framför allt mig och morfarn.


Morfarn fungerade som publik i backen denna dag.Frida är beredd att sätta fart utför.Nöjd och glad tjej. Vintervädret var härligt idag också!Man kan undra varför fröken ser sååå sur ut på bilden?!Morfarn kollar in färden nedför backen.Hej vad det går, hihi! (Ja, för ovanlighets skull har den
annars bildskygge pappan godkänt att finnas med här!)Sedan åkte vi hem och typ parkerade oss i soffan (efter lite käk). Skönt att få slöa och slappa idag! Har sett två filmer (nyaste Beck och Bröderna Karlsson) och dessutom Stjärnorna på slottet på TV. Laidback!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0