Vinkelivink - hejdå och hej

Idag skjutsades pappan till tåget vid lunchtid - dags för hemfärd för arbetande folk! Frida längtar efter honom, men det går ju tyvärr inte att trolla med tiden. Själv ska jag bara jobba sporadiskt på distans den här veckan, är mest flexledig. Några timmar här och där, möjligt from everywhere! Ibland är jag väldans tacksam över att ha ett så flexibelt jobb. Har betat av lite jox ikväll, till exempel. Smidigt!

Eftermiddagen och kvällen har gått i socialiserandets tecken! Vi har fått besök av M:s båda barn med sina respektive och kids, mysigt! Kusinerna L och L är så sjukt toksöta och växer så att det knakar mellan varje gång vi ses! Nu satt den ene, den andra gick och sprang - vad hände, liksom?! (Har dock inte frågat om lov att publicera foton på guldklimparna, så det blir bildlöst det här...)

På kvällen kom U och B hit på middag dessutom. Frida skuttade til len början mest omkring här och försökte att inte vara rädd för deras busiga pudel. Men till sist följde hon med M på kvällshundprommis och var så tuff och duktig så. Kul!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0