En puff energi

Idag har jag inte gjort många nytto-knop. Istället blev det mest undanröjning, en tur till affären och lunchförberedelser. Det var det värt!

Vi fick nämligen passera-förbi-besök av bästaste M och hennes familj som var på väg norrut. Vi ses alldeles för sällan numera, och har haft en ganska lång period där vi hörts alldeles för lite också. Bättring behövs. Men idag var det alltså läge. De stannade till för en sen lunch och blev kvar i fyra timmar (!). Underbart att äntligen få prata ikapp lite, sååå välbehövligt verkligen! Och Frida lekte loss med deras numera ganska stora barn och var lika nöjd hon.

Tack för den energi-booosten. Själslyftande!

Kvällen passerade sedan i ett poff. Sambon kom hem, kockade, åt och drog till till golfbanan. Jag var sååå trött när jag läste saga för Frida idag. Jag hade utlovat två böcker för ovanlighets skull, men tog mig nätt och jämt igenom dem. Jag fick en grym flashback, när Frida upprepade gånger knuffade på mig och sa "Men MAMMAAAA, du pratar helt sluddrigt ju!". När jag var liten, brukade nämligen pappa ofta somna mitt i läsningen men liksom fortsätta prata nån slags mumbojumbo... Haha! 

Nä, nu är det natti natti snart. Det svartklädda Getaway-festival-folket börjar rassla förbi utanför de papperstunna fönsterrutorna i vardagsrummet nu, jag känner mig som mitt i festen!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0