Hohoo, det ekar här

Sisådärja! Nu är väl uppskattningsvis sisådär en tredjedel av bohaget på plats i nya hemmet. Puuuuh. Det var en svettig historia igår, trots perfekt molnigt halvsvalt flyttväder. Vardagrummet är halvtomt nu, det känns extra stort och lite ödsligt. Ljuden blir dessutom väldgt tydliga när matta, kartongstaplar, många leksaker och tavlor är borta... Fötterna ömmar, men hittills har jag förvånansvärt lite träningsvärk i kroppen.

Tusen tack alla fina vänner som hjälpte till denna gång, med all uppskattad bärhjälp och passning av Frida under tiden! Och inte bara det - vi fick hjälp att trixa fast droppskyddet under kylen också. Det var mickligt att få ut kylen och in igen och det var otroligt skönt att slippa göra det på egen hand. TACK!

På kvällen åkte vi till landet och smaskade i oss grillmiddag med farmorn och farfarn, innan vi åkte hem igen och tillät oss en packningsfri kväll. Efter en välbehövlig dusch för alla, lade sig sambon ganska tidigt medan jag såg på TV och knappade på datornen stund men somnade i soffan hux flux. Gääääsp.

Idag blir det kanske lite undanstuvning av förrådsprylar på nya stället (nu står de i en stoooor röra i källarrummet, där taket ska målas under nästa vecka). Jag ska även marschera iväg och se ifall vi får något för lite silversaker och kanske nåt guldsmycke som jag inte redan sålt - det finns en köpare av sådant på ett av hotellen i helgen. Vi får besök av Fridas förskolekompis J på eftermiddagen också, så vi får se vad vi hittar på då!

Nu blir det sen frukost för tjejerna i familjen!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0