Overload

Det är lite mycket nu alltså.

Berget av STÖK och kartonger ska helst minska med nån slags hastighet (olika hastighet önskas beroende på vem du frågar), samtidigt som Frida ska underhållas och få lite tid och närhet. Det ska fixas saker och det ska köpas saker, och vissa känns lite extra viktiga - sova i säng i rätt rum till exempel vore ju skojsigt inom översiktlig framtid. Annat (som vår förra säng bland annat...) ska fixas ut på Blocket.

Utöver allt detta så ska trassel tas om hand, t.ex. en diskmaskin som puffar ut ånga som orsakar fuktskador... Men handdiska tills vidare är väl kul när man redan har fullt upp? Gaaah. Dagens i-landsproblem, men ack ändå så tröttsamt. Det främjar inte lusten att hinna och orka laga käk, kan jag meddela. Alls. Men det ska väl rätta till sig framöver!

Det är lite tungt idag, som ni märker. Jag räcker inte riktigt till för alla önskemål, sysslor och måsten... Varken mina egna eller andras. Det är bara att ta det en sak i taget, jag vet ju det, men det är lätt att det blir lite frustration mellan varven.

Jag har i alla fall klippt gräset och fixat bort en del ogräs idag. Jämrarns vilket träningspass det var, inte illa! Sedan packade jag upp ett par kartonger, och stack sedan till IKEA för att köpa lite småjox som besticklådor och annat. Och så har jag diskat då som sagt... Och badat med busungen! Frida ÄLSKAR verkligen badkaret.

Nä, nu ska jag betala räkningar. Vardag mitt i allt, liksom.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Oj vad du jobbar på i flytten! och dessutom hinner du/tar du dig tid att blogga, toppen! Förstår om ni behöver semester efter flytten, det är mycket med en flytt.

2011-07-29 @ 20:19:11
Postat av: Jenny E

Anna: Tack för snälla ord. Ja, det här är nog den mest osemestriga semester jag haft...

2011-07-29 @ 22:46:45
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0