På god väg mot sängläge

Vi har äntligen köpt säng idag, wohoo! Tyvärr saknades det skruvar till en omgång ben (men gaaaaaaah!), så vi sover ändå en natt till i vardagsrummet på gamla bädden.

Det börjar bli ganska drygt med bristen på golvyta, får man säga. Operation packa upp stannar liksom av en smula när man inte kan rodda omkring prylarna. Dessutom måste vi försöka samköra sovningen någorlunda, och det är inte den här familjens starkaste kort. Men jag ska göra mitt bästa för att komma ikapp resten som just lagt sig, genom att faktiskt hoppa i säng tidigt efter en dusch. Vem vet, då kanske humöret blir bättre på hela familjen imorgon... Det tar på energierna att flytta och stöka, let med tell you.

Vi har även cykeltränat med Frida ikväll, tog en sväng till förskolan och plockade smultron på tråd minsann. Mums! Hon litar inte på sig själv men balansen är inte långt borta. Just nu kör vi med lång "hållpinne" bak på cykeln men inga stödhjul, för att se om hon kan komma på hur man gör själv. Armbågsskydd och knäskydd är på, annars vägrar hon, haha! Hon har ända sedan hon föddes väntat med saker tills hon kan dem, så det här med att våga och vingla tar klart och tydligt emot.

Just ja, vi har käkat första middagen på altanen! Vi slog nämligen till på en enkel utegrupp i svart aluminium och textilene eller vad det heter, sånt där plastaktigt nät. Ganska billiga grejor, vi får väl se om de håller måttet (och överlever vintern). Men skönt att kunna sitta ute och äta i alla fall! Vi har velat om vi skulle satsa på lounge-stuket med konstrotting-myshörna, eller mera sitta-och-äta-vänliga möbler. Nu slog vi till på detta så får vi se. Fyra platser bara (men sex stycken om man nyttjar gavlarna). Själv tänker jag att det blir lite för lite om vi får gäster, men det visar sig.

Nu ni, måste jag kliva genom vattnet. Sov gott!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0